pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 10:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 09:39
 

Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi

Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi

Uludağ’da tilkiyi elleriyle besleyen vatandaş, o anları cep telefonuyla kaydetti.Uludağ’da yola inen tilkiyi gören vatandaş, sevimli hayvanı elleriyle besledi. Yanında yiyecek olmadığı için tilkinin ayranla susuzluğunu gideren vatandaş o anları kamerası ile çekerek kayda aldı. Aç kaldığı için yoldan geçen araçların önüne geçen Tilki Uludağ yolunda ilgi odağı oldu.
Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi
Uludağ’da tilkiyi elleriyle besleyen vatandaş, o anları cep telefonuyla kaydetti.
Uludağ’da yola inen tilkiyi gören vatandaş, sevimli hayvanı elleriyle besledi. Yanında yiyecek olmadığı için tilkinin ayranla susuzluğunu gideren vatandaş o anları kamerası ile çekerek kayda aldı. Aç kaldığı için yoldan geçen araçların önüne geçen Tilki Uludağ yolunda ilgi odağı oldu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.