pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uludağ İçecek, ihracatın yıldızı oldu

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 14:02, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:50
 

Uludağ İçecek, ihracatın yıldızı oldu

Uludağ İçecek, ihracatın yıldızı oldu

Uludağ İçececek Türk A.Ş ve Erbak-Uludağ Pazarlana Satış ve Dağıtım A.Ş içecek endüstrisindeki ihracat başarılarından dolayı ödüllendirildi.Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) ile Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ile Uludağ İçecek Türk A.Ş. 2022 yılı ihracat rakamları sebebiyle Platin ve Altın İhracat Başarı kategorilerinde ödül alırken, 2023 yılı ihracatında da Uludağ İçecek Türk A.Ş. Platin İhracat Başarı kategorisinde ödüle layık görüldü.
Uludağ İçecek, ihracatın yıldızı oldu
Uludağ İçececek Türk A.Ş ve Erbak-Uludağ Pazarlana Satış ve Dağıtım A.Ş içecek endüstrisindeki ihracat başarılarından dolayı ödüllendirildi.
Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) ile Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, Erbak- Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ile Uludağ İçecek Türk A.Ş. 2022 yılı ihracat rakamları sebebiyle Platin ve Altın İhracat Başarı kategorilerinde ödül alırken, 2023 yılı ihracatında da Uludağ İçecek Türk A.Ş. Platin İhracat Başarı kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.