pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tutak’ta öğrencilerden anlamlı kampanya

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 16:33, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:08
 

Tutak’ta öğrencilerden anlamlı kampanya

Tutak’ta öğrencilerden anlamlı kampanya

Ağrı’nın Tutak ilçesinde öğrenci ve öğretmenler temiz çevre sağlıklı nesiller için el ele konulu temizlik kampanyası başlattı.Temizlik kampanyasına Tutak İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı  Fevzi Sayan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.İlçede doğa sevgisini aşılamak ve "Temiz bir çevre için doğanın sahibi değil, parçasıyız" bilinci ile tüm okullarda öğrenciler ve İlçe  halkıyla birlikte Tutak sokaklarında çevre temizliği yapıldı. Öğrenciler ilçe esnafına caddelere çöp dökmemesi için dükkanlara tek tek  girip uyarıda bulundu.
Tutak’ta öğrencilerden anlamlı kampanya
Ağrı’nın Tutak ilçesinde öğrenci ve öğretmenler temiz çevre sağlıklı nesiller için el ele konulu temizlik kampanyası başlattı.
Temizlik kampanyasına Tutak İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı  Fevzi Sayan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlçede doğa sevgisini aşılamak ve "Temiz bir çevre için doğanın sahibi değil, parçasıyız" bilinci ile tüm okullarda öğrenciler ve İlçe  halkıyla birlikte Tutak sokaklarında çevre temizliği yapıldı. Öğrenciler ilçe esnafına caddelere çöp dökmemesi için dükkanlara tek tek  girip uyarıda bulundu.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.