pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 14:32, Güncelleme: 08.05.2024 - 14:20
 

Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası

Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası

Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu’nun(MYO) ev sahipliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.Türk Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına, okul yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Toplumun sağlık bilincini artırmak ve son dönemde azalan kan stoklarına katkıda bulunulması amacıyla Türkeli MYO toplantı salonunda düzenlenen kampanyada yaklaşık 50 ünite kan toplandı.Düzenlenen kampanya ile kan bağışının önemine dikkat çekilerek, toplumsal bilinç oluşturmayı hedeflerken, Türkeli MYO’nun bu kampanyaya ev sahipliği yapması, toplumun dayanışmasını göstermesi bakımından önemli bir adım olduğu vurgulandı.
Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası
Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu’nun(MYO) ev sahipliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Türk Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına, okul yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Toplumun sağlık bilincini artırmak ve son dönemde azalan kan stoklarına katkıda bulunulması amacıyla Türkeli MYO toplantı salonunda düzenlenen kampanyada yaklaşık 50 ünite kan toplandı.
Düzenlenen kampanya ile kan bağışının önemine dikkat çekilerek, toplumsal bilinç oluşturmayı hedeflerken, Türkeli MYO’nun bu kampanyaya ev sahipliği yapması, toplumun dayanışmasını göstermesi bakımından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.