pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turizm değeri olmaya devam ediyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 11:33, Güncelleme: 24.04.2024 - 11:00
 

Turizm değeri olmaya devam ediyor

Turizm değeri olmaya devam ediyor

Bilecik’in Osmaneli ilçesi turizm değeri olmaya devam ediyor.İstanbul’dan Osmaneli’ne gelen turistler, tarihi yapıları, kültürleri inceleyerek, çeşitli lezzetler ile tanışma imkânı buluyor. Tarihi binaların bulunduğu sokaklarda gezen turistler yöresel ürünlerin de bulunduğu kadın kooperatifleri sayesinde çeşitli ürünler ile de tanışıyor.
Turizm değeri olmaya devam ediyor
Bilecik’in Osmaneli ilçesi turizm değeri olmaya devam ediyor.
İstanbul’dan Osmaneli’ne gelen turistler, tarihi yapıları, kültürleri inceleyerek, çeşitli lezzetler ile tanışma imkânı buluyor. Tarihi binaların bulunduğu sokaklarda gezen turistler yöresel ürünlerin de bulunduğu kadın kooperatifleri sayesinde çeşitli ürünler ile de tanışıyor.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.