pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tunceli’de 23 Nisan coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 16:31, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:23
 

Tunceli’de 23 Nisan coşkusu

Tunceli’de 23 Nisan coşkusu

Tunceli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Atatürk Stadyumunda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kamu kurum temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Çocuklar ellerinde Türk bayrakları ile stadı doldururken, dönem içinde hazırlık yapan öğrenciler de statta hünerlerini sergiledi. Çeşitli oyunların da oynandığı etkinliğe katılan öğrencilere Vali Tekbıyıkoğlu tarafından hediye verildi.
Tunceli’de 23 Nisan coşkusu
Tunceli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Atatürk Stadyumunda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kamu kurum temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Çocuklar ellerinde Türk bayrakları ile stadı doldururken, dönem içinde hazırlık yapan öğrenciler de statta hünerlerini sergiledi. Çeşitli oyunların da oynandığı etkinliğe katılan öğrencilere Vali Tekbıyıkoğlu tarafından hediye verildi.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.