pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 15:00, Güncelleme: 25.04.2024 - 14:56
 

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük ile oynanan müsabakada forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve pas çalışması gerçekleştirdi. 5’e 2 ile devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.Enis Destan özür dilediTrabzonspor’un, Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakan Enis Destan, duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade ederek, teknik heyetten ve futbolcu arkadaşlarından özür diledi.
Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük ile oynanan müsabakada forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve pas çalışması gerçekleştirdi. 5’e 2 ile devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Enis Destan özür diledi
Trabzonspor’un, Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakan Enis Destan, duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade ederek, teknik heyetten ve futbolcu arkadaşlarından özür diledi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.