pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 15:02, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:41
 

Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

Bilecik’in Bayırköy beldesinde Trabzon hurma fidanı dağıtıldı.Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, belediyenin destekleri ile atıl vaziyette bulunan beldenin verimli sulak arazilerinin yeniden canlanmaya başladığını belirterek bu alanların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.Vatandaşların talepleri doğrultusunda ilerleyen yıllarda da tarımsal destek projelerine devam edeceğini açıklayan Başkan Dilsiz, ‘’Trabzon hurma fidanlarımızı dağıttık. Atıl vaziyette bulunan, verimli toprakları olan alanlarımızı en doğru şekilde değerlendirmeliyiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.
Trabzon hurma fidanı dağıtıldı
Bilecik’in Bayırköy beldesinde Trabzon hurma fidanı dağıtıldı.
Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, belediyenin destekleri ile atıl vaziyette bulunan beldenin verimli sulak arazilerinin yeniden canlanmaya başladığını belirterek bu alanların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Vatandaşların talepleri doğrultusunda ilerleyen yıllarda da tarımsal destek projelerine devam edeceğini açıklayan Başkan Dilsiz, ‘’Trabzon hurma fidanlarımızı dağıttık. Atıl vaziyette bulunan, verimli toprakları olan alanlarımızı en doğru şekilde değerlendirmeliyiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.