pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tokat Valisi Hatipoğlu, “Olumsuzluk tespit edilmedi”

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 02:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 01:57
 

Tokat Valisi Hatipoğlu, “Olumsuzluk tespit edilmedi”

Tokat Valisi Hatipoğlu, “Olumsuzluk tespit edilmedi”

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat’ta hissedildi.Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediğini duyurdu. Hatipoğlu sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, “Geçmiş olsun Tokat. Şu an itibariyle bir olumsuzluk tespit edilmedi. Rabbim her türlü afetten ülkemizi korusun” ifadelerine yer verdi.
Tokat Valisi Hatipoğlu, “Olumsuzluk tespit edilmedi”
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat’ta hissedildi.
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediğini duyurdu. Hatipoğlu sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, “Geçmiş olsun Tokat. Şu an itibariyle bir olumsuzluk tespit edilmedi. Rabbim her türlü afetten ülkemizi korusun” ifadelerine yer verdi.

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.