pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tokat Sulusaray’daki 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya’da da hissedildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 19:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 18:55
 

Tokat Sulusaray’daki 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya’da da hissedildi

Tokat Sulusaray’daki 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya’da da hissedildi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem komşu il Amasya’da da hissedildi.İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli yerin 5,99 kilometre derinliğinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Amasya’da da hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.AFAD’dan yapılan açıklamada, "Tokat ilimizin Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem Tokat, Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum illerimizde yoğun bir şekilde hissedilmiştir" denildi.
Tokat Sulusaray’daki 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya’da da hissedildi
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem komşu il Amasya’da da hissedildi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli yerin 5,99 kilometre derinliğinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Amasya’da da hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.

AFAD’dan yapılan açıklamada, "Tokat ilimizin Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem Tokat, Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum illerimizde yoğun bir şekilde hissedilmiştir" denildi.

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.