pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

THY Euroleague’de play-off 2. maçların MVP’si Facundo Campazzo

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 14:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 14:28
 

THY Euroleague’de play-off 2. maçların MVP’si Facundo Campazzo

THY Euroleague’de play-off 2. maçların MVP’si Facundo Campazzo

THY Euroleague play-off 2. maçların en değerli oyuncusu (MVP) Real Madrid’in Arjantinli basketbolcusu Facundo Campazzo oldu.THY Euroleague’de play-off ikinci maçlarının sona ermesinin ardından bu müsabakaların en değerli oyuncusu da belli oldu. Euroleague’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid’in evinde Baskonia’yı 101-90’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada takımın galibiyetinde önemli rol oynayan Arjantinli basketbolcu Facundo Campazzo’nun, play-off 2. maçların MVP’si seçildiği belirtildi. Campazzo maçta 24 sayı, 7 asist ve 4 ribaund ile oynadı ve 33 verimlilik puanı elde etti.33 yaşındaki basketbolcu kariyerinde ikinci kez MVP ödülüne layık görüldü.
THY Euroleague’de play-off 2. maçların MVP’si Facundo Campazzo
THY Euroleague play-off 2. maçların en değerli oyuncusu (MVP) Real Madrid’in Arjantinli basketbolcusu Facundo Campazzo oldu.
THY Euroleague’de play-off ikinci maçlarının sona ermesinin ardından bu müsabakaların en değerli oyuncusu da belli oldu. Euroleague’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid’in evinde Baskonia’yı 101-90’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada takımın galibiyetinde önemli rol oynayan Arjantinli basketbolcu Facundo Campazzo’nun, play-off 2. maçların MVP’si seçildiği belirtildi. Campazzo maçta 24 sayı, 7 asist ve 4 ribaund ile oynadı ve 33 verimlilik puanı elde etti.
33 yaşındaki basketbolcu kariyerinde ikinci kez MVP ödülüne layık görüldü.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.