pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tekirdağ’da şüpheli araçtan kaçak içki çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 10:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:07
 

Tekirdağ’da şüpheli araçtan kaçak içki çıktı

Tekirdağ’da şüpheli araçtan kaçak içki çıktı

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uygulamada durdurulan bir araçta kaçak içki ele geçirildi.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Mahallesi yol kontrol noktasında yapılan uygulamada A.S. idaresindeki araç durduruldu. Araçta yapılan kontrolde 119 şişe ve 83,45 litre kaçak alkollü içki ile 50 şişe bandrollü ve faturalı toplamda 169 şişe içki ele geçirildi. Şahısla ilgili işlem başlatıldı.
Tekirdağ’da şüpheli araçtan kaçak içki çıktı
Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uygulamada durdurulan bir araçta kaçak içki ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Mahallesi yol kontrol noktasında yapılan uygulamada A.S. idaresindeki araç durduruldu. Araçta yapılan kontrolde 119 şişe ve 83,45 litre kaçak alkollü içki ile 50 şişe bandrollü ve faturalı toplamda 169 şişe içki ele geçirildi. Şahısla ilgili işlem başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.