pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tekirdağ’da apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 22:01, Güncelleme: 08.05.2024 - 21:34
 

Tekirdağ’da apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın

Tekirdağ’da apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı.Yangın, Kapaklı ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Halkalı Sokak’ta bulunan bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binanın depo olarak kullanılan çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında çatı katı kullanılamaz hale geldi.Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Tekirdağ’da apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir apartmanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı.
Yangın, Kapaklı ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Halkalı Sokak’ta bulunan bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binanın depo olarak kullanılan çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında çatı katı kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.