pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tartıştığı kişiyi bıçakladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 01:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 01:01
 

Tartıştığı kişiyi bıçakladı

Tartıştığı kişiyi bıçakladı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, tartıştığı şüpheli tarafından bıçaklandı.Olay, saat 22.15 sıralarında Serdar Mahallesi Serdar Bayrı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.M. ile ismi öğrenilemeyen şüpheli arasında tartışma çıktı Tartışmanın büyümesiyle şüpheli, E.M.‘yi bıçaklayarak kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan E.M., Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Tartıştığı kişiyi bıçakladı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, tartıştığı şüpheli tarafından bıçaklandı.
Olay, saat 22.15 sıralarında Serdar Mahallesi Serdar Bayrı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.M. ile ismi öğrenilemeyen şüpheli arasında tartışma çıktı Tartışmanın büyümesiyle şüpheli, E.M.‘yi bıçaklayarak kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan E.M., Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.