pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta yoldan çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2024 - 15:36, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:13
 

Sivas’ta yoldan çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

Sivas’ta yoldan çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yoldan çıkan otomobil, tarlaya girerek takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kaza Şarkışla-Gürçayır yolu üzerinde meydana geldi. O.U. idaresindeki 58 ABT 544 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya girdi. Takla atan otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan S.U. ve L.U. yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Sivas’ta yoldan çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yoldan çıkan otomobil, tarlaya girerek takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza Şarkışla-Gürçayır yolu üzerinde meydana geldi. O.U. idaresindeki 58 ABT 544 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya girdi. Takla atan otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan S.U. ve L.U. yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.