pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sinop için kuvvetli lodos uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 21:30, Güncelleme: 24.04.2024 - 21:06
 

Sinop için kuvvetli lodos uyarısı

Sinop için kuvvetli lodos uyarısı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Sinop için kuvvetli lodos uyarısı yapıldı.Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, “25 Nisan 2024 Perşembe günü Sinop il genelinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli (40-70 km/saat) yüksek kesimlerde yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor" denildi.Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada ise, “Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulunuldu.
Sinop için kuvvetli lodos uyarısı
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Sinop için kuvvetli lodos uyarısı yapıldı.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, “25 Nisan 2024 Perşembe günü Sinop il genelinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli (40-70 km/saat) yüksek kesimlerde yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor" denildi.
Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada ise, “Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulunuldu.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.