pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Siirt’te tüp kamyoneti devrildi, facianın eşiğinden dönüldü: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 18:32, Güncelleme: 29.03.2024 - 18:18
 

Siirt’te tüp kamyoneti devrildi, facianın eşiğinden dönüldü: 2 yaralı

Siirt’te tüp kamyoneti devrildi, facianın eşiğinden dönüldü: 2 yaralı

Siirt’te dolu tüplerin içinde olduğu kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Siirt-Şirvan karayolunda Ömer Ö. yönetimindeki tüp yüklü 56 KE 466 plakalı kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Ömer Ö. ve yanında bulunan bir kişi daha yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.Sürücü, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Gaz dolu tüplerin patlamaması ise faciayı önledi.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Siirt’te tüp kamyoneti devrildi, facianın eşiğinden dönüldü: 2 yaralı
Siirt’te dolu tüplerin içinde olduğu kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Siirt-Şirvan karayolunda Ömer Ö. yönetimindeki tüp yüklü 56 KE 466 plakalı kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Ömer Ö. ve yanında bulunan bir kişi daha yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Sürücü, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Gaz dolu tüplerin patlamaması ise faciayı önledi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.