pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şiddetli rüzgar Yunak’ta ağacı devirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 15:31, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:22
 

Şiddetli rüzgar Yunak’ta ağacı devirdi

Şiddetli rüzgar Yunak’ta ağacı devirdi

Konya’nın Yunak ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle büyük bir erik ağacı gövdesinden kırılarak devrildi.Olay, Yunak merkez Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar sonucu büyük bir erik ağacı gövdesinden kırılarak evin bahçesine devrildi. Olayla ilgili herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.
Şiddetli rüzgar Yunak’ta ağacı devirdi
Konya’nın Yunak ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle büyük bir erik ağacı gövdesinden kırılarak devrildi.
Olay, Yunak merkez Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar sonucu büyük bir erik ağacı gövdesinden kırılarak evin bahçesine devrildi. Olayla ilgili herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.