pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydikemer’de voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 14:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:57
 

Seydikemer’de voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer’de voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Seydikemer İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Turnuvada, Karaköy Ortaokulu şampiyonluğu elde ederken, Atatürk Ortaokulu ikinci, Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokulu ise üçüncü oldu.Turnuva sonunda konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan; “Bu turnuva, gençlerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamanın yanı sıra onların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Sporcu nesiller yetiştiren öğretmenlerimize ve azimli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.Turnuvanın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmesi ile bayramın coşkusunu ve önemini vurguladığı ifade edilirken, genç yeteneklerin sergilediği performans ise takdir topladı.
Seydikemer’de voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu
Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Seydikemer İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Turnuvada, Karaköy Ortaokulu şampiyonluğu elde ederken, Atatürk Ortaokulu ikinci, Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Turnuva sonunda konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan; “Bu turnuva, gençlerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamanın yanı sıra onların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Sporcu nesiller yetiştiren öğretmenlerimize ve azimli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuvanın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmesi ile bayramın coşkusunu ve önemini vurguladığı ifade edilirken, genç yeteneklerin sergilediği performans ise takdir topladı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.