pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var"

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 22:00, Güncelleme: 08.05.2024 - 21:47
 

Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var"

Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var"

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini ama önlerinde Ziraat Türkiye Kupası Finali olduğunu ve ona odaklandıklarını söyledi.70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini ödüllerini aldı. Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var. Onu düşünüyoruz, oraya odaklıyız. Kendi açımdan da iyi geçiyor. İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek" şeklinde konuştu.Transferle ilgili sorulan soruya ise Kılıçsoy, "Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümüm çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum" diye cevap verdi.
Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var"
Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini ama önlerinde Ziraat Türkiye Kupası Finali olduğunu ve ona odaklandıklarını söyledi.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini ödüllerini aldı. Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var. Onu düşünüyoruz, oraya odaklıyız. Kendi açımdan da iyi geçiyor. İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek" şeklinde konuştu.
Transferle ilgili sorulan soruya ise Kılıçsoy, "Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümüm çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum" diye cevap verdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.