pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitler Abidesi 18 Mart gününe özel ışıklandırıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2024 - 23:32, Güncelleme: 18.03.2024 - 23:10
 

Şehitler Abidesi 18 Mart gününe özel ışıklandırıldı

Şehitler Abidesi 18 Mart gününe özel ışıklandırıldı

Çanakkale’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi, ışık boyama tekniği ile Türk bayrağı yansıtılarak ışıklandırıldı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’ne saat 19.30-00.00 arasında ışık boyama tekniği ile Türk bayrağı yansıtıldı.
Şehitler Abidesi 18 Mart gününe özel ışıklandırıldı
Çanakkale’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi, ışık boyama tekniği ile Türk bayrağı yansıtılarak ışıklandırıldı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’ne saat 19.30-00.00 arasında ışık boyama tekniği ile Türk bayrağı yansıtıldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.