pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şaphane’de meyve ağaçlarında liken oluşumları gözlemlendi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:27
 

Şaphane’de meyve ağaçlarında liken oluşumları gözlemlendi

Şaphane’de meyve ağaçlarında liken oluşumları gözlemlendi

Kütahya’nın Şaphane ilçesi Karamanca köyünde meyve bahçelerindeki ağaçlarda liken oluşumlarını gözlemlemek amacıyla arazi kontrolleri yapıldığı bildirildi.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü, Şaphane İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli ile Şaphane Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Karamanca köyünde bulunan meyve bahçelerindeki ağaçlarda liken oluşumlarını gözlemlemek amacıyla arazi kontrolleri yapıldı.
Şaphane’de meyve ağaçlarında liken oluşumları gözlemlendi
Kütahya’nın Şaphane ilçesi Karamanca köyünde meyve bahçelerindeki ağaçlarda liken oluşumlarını gözlemlemek amacıyla arazi kontrolleri yapıldığı bildirildi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü, Şaphane İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli ile Şaphane Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Karamanca köyünde bulunan meyve bahçelerindeki ağaçlarda liken oluşumlarını gözlemlemek amacıyla arazi kontrolleri yapıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.