pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahte zeytinyağı kaçakçılarına jandarma ‘dur’ dedi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 15:32, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:19
 

Sahte zeytinyağı kaçakçılarına jandarma ‘dur’ dedi

Sahte zeytinyağı kaçakçılarına jandarma ‘dur’ dedi

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sahte zeytinyağı üreten şahısları yakaladı.Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi’nde Aydın’dan getirilen sahte zeytinyağlarının satışı olacağı yönünde bilgi aldı. Operasyon düğmesine basan ekipler, A.A. (30) ve M.A.’nın (18) araç ile Bursa’ya geldiğini tespit etti. Aracı durduran ekipler, piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan yaklaşık 3 bin 800 litre kaçak zeytinyağını piyasaya sürülmeden ele geçirdi. A.A. ve M.A. yakalanıp gözaltına alınarak şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Sahte zeytinyağı kaçakçılarına jandarma ‘dur’ dedi
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sahte zeytinyağı üreten şahısları yakaladı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi’nde Aydın’dan getirilen sahte zeytinyağlarının satışı olacağı yönünde bilgi aldı. Operasyon düğmesine basan ekipler, A.A. (30) ve M.A.’nın (18) araç ile Bursa’ya geldiğini tespit etti. Aracı durduran ekipler, piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan yaklaşık 3 bin 800 litre kaçak zeytinyağını piyasaya sürülmeden ele geçirdi. A.A. ve M.A. yakalanıp gözaltına alınarak şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.