pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Real Madrid, Manchester City’yi penaltılarda devirerek yarı finale çıktı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 01:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 00:56
 

Real Madrid, Manchester City’yi penaltılarda devirerek yarı finale çıktı

Real Madrid, Manchester City’yi penaltılarda devirerek yarı finale çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City’yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında İngiliz ekibi Manchester City, Etihad Stadyumu’nda İspanyol temsilcisi Real Madrid’i konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, 9. dakikada Rodrygo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıda Manchester City, beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. 76. dakikada Real Madrid savunmasının hatasında ceza sahası içinde Kevin De Bruyne topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. 90 dakika 1-1’lik eşitlikle bitince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Real Madrid, penaltı atışları sonucunda Manchester City’yi 4-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
Real Madrid, Manchester City’yi penaltılarda devirerek yarı finale çıktı
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City’yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında İngiliz ekibi Manchester City, Etihad Stadyumu’nda İspanyol temsilcisi Real Madrid’i konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, 9. dakikada Rodrygo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıda Manchester City, beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. 76. dakikada Real Madrid savunmasının hatasında ceza sahası içinde Kevin De Bruyne topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. 90 dakika 1-1’lik eşitlikle bitince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Real Madrid, penaltı atışları sonucunda Manchester City’yi 4-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.