pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pentagram, Blind İstanbul’da

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 12:41, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:06
 

Pentagram, Blind İstanbul’da

Pentagram, Blind İstanbul’da

Heavy metal müzik grubu Pentagram, 35 yıllık tarihine damgasını vuran hit şarkılarını 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da seslendirecek. Konser biletlerine Biletinial’dan ulaşılabilecek.Türkiye’nin köklü heavy metal gruplarından Pentagram, 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. 35 yılın hit şarkılarını izleyicileriyle birlikte seslendirecek olan Pentegram’ın Bilind İstanbul’da gerçekleştireceği konserin biletleri Türkiye’nin lider ve kapsayıcılığı en geniş etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.35 yıldır müzik piyasasındaki yerini koruyan ve 1990 yılında kendi adını taşıyan "Pentagram" albümüyle müzik dünyasına giren grup, sonraki dönemde Türkiye’de heavy metal müziğin öncü gruplarında biri haline geldi. Grubun müziği, geleneksel heavy metal ve thrash metalin etkilerini taşıyor. Pentagram’ın en popüler şarkıları arasında "Bir", "Gel Gel", "Anatolia", "Uzak Durun", "Beyaz Show" ve "Bir Dünya Bırak" gibi parçalar bulunuyor.
Pentagram, Blind İstanbul’da
Heavy metal müzik grubu Pentagram, 35 yıllık tarihine damgasını vuran hit şarkılarını 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da seslendirecek. Konser biletlerine Biletinial’dan ulaşılabilecek.
Türkiye’nin köklü heavy metal gruplarından Pentagram, 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. 35 yılın hit şarkılarını izleyicileriyle birlikte seslendirecek olan Pentegram’ın Bilind İstanbul’da gerçekleştireceği konserin biletleri Türkiye’nin lider ve kapsayıcılığı en geniş etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.
35 yıldır müzik piyasasındaki yerini koruyan ve 1990 yılında kendi adını taşıyan "Pentagram" albümüyle müzik dünyasına giren grup, sonraki dönemde Türkiye’de heavy metal müziğin öncü gruplarında biri haline geldi. Grubun müziği, geleneksel heavy metal ve thrash metalin etkilerini taşıyor. Pentagram’ın en popüler şarkıları arasında "Bir", "Gel Gel", "Anatolia", "Uzak Durun", "Beyaz Show" ve "Bir Dünya Bırak" gibi parçalar bulunuyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.