pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 19:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 18:57
 

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Pendik’te otomobil ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Pendik’te saat 17.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kavşaktan Kurnaköy-Ömerli Yolu Caddesi giren Ayhan A.’nın kullandığı 34 UR 3586 plakalı otomobil ile ana yolda ilerleyen Muhammer E. yönetimindeki 64 FN 756 plakalı Man markalı hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Ayhan A. ile yanında bulunan eşi Hediye A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralılara yardım etmek için yanlarına koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kamyonun sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.Yaralıların yerde yattığı ve ekipler ile vatandaşların yaralılara yardım ettiği anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Pendik’te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Pendik’te otomobil ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Pendik’te saat 17.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kavşaktan Kurnaköy-Ömerli Yolu Caddesi giren Ayhan A.’nın kullandığı 34 UR 3586 plakalı otomobil ile ana yolda ilerleyen Muhammer E. yönetimindeki 64 FN 756 plakalı Man markalı hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Ayhan A. ile yanında bulunan eşi Hediye A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralılara yardım etmek için yanlarına koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kamyonun sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Yaralıların yerde yattığı ve ekipler ile vatandaşların yaralılara yardım ettiği anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.