pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pendikspor - Kayserispor maçının hakemi değişti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 21:30, Güncelleme: 26.04.2024 - 21:20
 

Pendikspor - Kayserispor maçının hakemi değişti

Pendikspor - Kayserispor maçının hakemi değişti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında pazar günü oynanacak olan Pendikspor-Kayserispor maçının hakeminin değiştiğini açıkladı.TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’de Pendikspor ile Kayserispor arasında 28 Nisan Pazar günü oynanacak müsabakada hakem değişikliği yapılmıştır. Dijital atama ile görevlendirilen orta hakem Ümit Öztürk’ün sağlık mazereti nedeniyle yerine Zorbay Küçük atanmıştır" denildi.
Pendikspor - Kayserispor maçının hakemi değişti
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında pazar günü oynanacak olan Pendikspor-Kayserispor maçının hakeminin değiştiğini açıkladı.
TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’de Pendikspor ile Kayserispor arasında 28 Nisan Pazar günü oynanacak müsabakada hakem değişikliği yapılmıştır. Dijital atama ile görevlendirilen orta hakem Ümit Öztürk’ün sağlık mazereti nedeniyle yerine Zorbay Küçük atanmıştır" denildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.