pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pendikspor - Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 13:04, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:40
 

Pendikspor - Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek

Pendikspor - Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), ligin 34. haftasında oynanacak Pendikspor-Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek.Pendikspor ile Kayserispor arasında oynanacak Süper Lig 34. hafta maçında hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü oynanacak müsabakada Denizli Bölgesi hakemini görevlendirdi. Bu zorlu ve kritik maçta Öztürk’ün yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır.Ümit Öztürk, bu sezon Kayserispor’un ikinci maçında düdük çalacak. 28 Nisan 2024 Pazar günü Pendik Stadyumunda oynanacak olan Pendikspor ile Kayserispor maçı saat 16.00’da başlayacak.
Pendikspor - Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), ligin 34. haftasında oynanacak Pendikspor-Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek.
Pendikspor ile Kayserispor arasında oynanacak Süper Lig 34. hafta maçında hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü oynanacak müsabakada Denizli Bölgesi hakemini görevlendirdi. Bu zorlu ve kritik maçta Öztürk’ün yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır.
Ümit Öztürk, bu sezon Kayserispor’un ikinci maçında düdük çalacak. 28 Nisan 2024 Pazar günü Pendik Stadyumunda oynanacak olan Pendikspor ile Kayserispor maçı saat 16.00’da başlayacak.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.