pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otomobille koltuğu böyle taşıdılar

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 12:31, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:21
 

Otomobille koltuğu böyle taşıdılar

Otomobille koltuğu böyle taşıdılar

Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kişinin ilginç koltuk taşıma anları kameraya yansıdı. Koltuğun bir ucunu otomobilin bagaja koyan diğer ucundan da kendileri tutan vatandaşlar, aracın hareket etmesiyle koltuğu taşıdı.Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kişinin koltuğu taşımak için bulduğu yöntem dikkat çekti. Koltuk taşımak isteyen 3 vatandaş otomobilin bagajına koltuğun bir kısmı koydu. 3 kişiden biri aracın direksiyonuna, diğer 2’si ise arkadan koltuğu tutmaya geçti. Bahçelievler Mahallesi’nde o şekilde koltuğu taşıyan vatandaşların ilginç yönetimi dikkat çekti. Muzaffer Işın Caddesi üzerinde metrelerce koltuğu taşıyan kişiler, vatandaş kamerasına yansıdı.
Otomobille koltuğu böyle taşıdılar
Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kişinin ilginç koltuk taşıma anları kameraya yansıdı. Koltuğun bir ucunu otomobilin bagaja koyan diğer ucundan da kendileri tutan vatandaşlar, aracın hareket etmesiyle koltuğu taşıdı.
Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kişinin koltuğu taşımak için bulduğu yöntem dikkat çekti. Koltuk taşımak isteyen 3 vatandaş otomobilin bagajına koltuğun bir kısmı koydu. 3 kişiden biri aracın direksiyonuna, diğer 2’si ise arkadan koltuğu tutmaya geçti. Bahçelievler Mahallesi’nde o şekilde koltuğu taşıyan vatandaşların ilginç yönetimi dikkat çekti. Muzaffer Işın Caddesi üzerinde metrelerce koltuğu taşıyan kişiler, vatandaş kamerasına yansıdı.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.