pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuhaf geldi”

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 00:30, Güncelleme: 16.04.2024 - 00:08
 

Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuhaf geldi”

Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuhaf geldi”

Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, “Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız" dedi.Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Galatasaray’a 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, “Kendi takımımızı tebrik ederim. Skor ne olursa olsun oyuncularımı tebrik ederim. Fatih hocamız taç veya ofsaytın devamında çok kolay atıldı. Bütün hocalar kendi alanlarını terk ediyorlar. Yardımcı hocalar da terk ediyor. Ama bu kadar çok kolay pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız” dedi.
Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuhaf geldi”
Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, “Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız" dedi.
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Galatasaray’a 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, “Kendi takımımızı tebrik ederim. Skor ne olursa olsun oyuncularımı tebrik ederim. Fatih hocamız taç veya ofsaytın devamında çok kolay atıldı. Bütün hocalar kendi alanlarını terk ediyorlar. Yardımcı hocalar da terk ediyor. Ama bu kadar çok kolay pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.