pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 18:06, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:30
 

Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

Van’da, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtıldı.Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. ‘Ramazan paylaşmaktır’ sloganı ile başlatılan kampanyada, toplanan 32 yardım kolisi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Yardımları ailelerin evine kadar götürüp ihtiyaç sahibi ailelere teslim eden öğrenciler, “Paylaşma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında başlattığımız bu kampanyamıza destek veren tüm öğretmen ve velilere teşekkür ediyoruz” dediler.
Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi
Van’da, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtıldı.
Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. ‘Ramazan paylaşmaktır’ sloganı ile başlatılan kampanyada, toplanan 32 yardım kolisi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Yardımları ailelerin evine kadar götürüp ihtiyaç sahibi ailelere teslim eden öğrenciler, “Paylaşma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında başlattığımız bu kampanyamıza destek veren tüm öğretmen ve velilere teşekkür ediyoruz” dediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.