pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ofis Semti’ndeki altgeçit temizlendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 14:03, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:45
 

Ofis Semti’ndeki altgeçit temizlendi

Ofis Semti’ndeki altgeçit temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı.İlk etapta toz ve çöpleri temizlenen altgeçitte ekipler, detaylı yıkama gerçekleştirdi.Belediye ekipleri, ayrıca altgeçidin zarar gören kısımlarını onaracak ve ışıklandırmasını yenileyecek.
Ofis Semti’ndeki altgeçit temizlendi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı.
İlk etapta toz ve çöpleri temizlenen altgeçitte ekipler, detaylı yıkama gerçekleştirdi.
Belediye ekipleri, ayrıca altgeçidin zarar gören kısımlarını onaracak ve ışıklandırmasını yenileyecek.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.