pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muharrem İnce, Bursa’da esnafı ziyaret etti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 17:06, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:33
 

Muharrem İnce, Bursa’da esnafı ziyaret etti

Muharrem İnce, Bursa’da esnafı ziyaret etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi.Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ruşen Sever ve ilçe belediye başkan adayları ile beraber esnaf ziyaretinde bulundu. Bir süre esnaflar ile sohbet eden İnce, Mustafakemalpaşa ilçesinde basın açıklaması yaparak Bursa ziyaretini sonlandırdı.
Muharrem İnce, Bursa’da esnafı ziyaret etti
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ruşen Sever ve ilçe belediye başkan adayları ile beraber esnaf ziyaretinde bulundu. Bir süre esnaflar ile sohbet eden İnce, Mustafakemalpaşa ilçesinde basın açıklaması yaparak Bursa ziyaretini sonlandırdı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.