pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 27.04.2024 - 17:48
 

Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı

Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığının şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli adli makamlarca tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesinde gerçekleşen beş ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen Ö.M.Y. isimli şahıs Hacet Mahallesi’nde çalıntı elektrikli bisiklet ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalandı.Şüpheli Ö.M.Y., “elektrikli bisiklet hırsızlığı”, “motosiklet hırsızlığı” ve “buluntu eşya üzerinde tasarruf” suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı
Antalya’nın Alanya ilçesinde motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığının şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli adli makamlarca tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesinde gerçekleşen beş ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen Ö.M.Y. isimli şahıs Hacet Mahallesi’nde çalıntı elektrikli bisiklet ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalandı.
Şüpheli Ö.M.Y., “elektrikli bisiklet hırsızlığı”, “motosiklet hırsızlığı” ve “buluntu eşya üzerinde tasarruf” suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.