pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Minikler ’23 Nisan’ı Çakırlar Korusu’nda kutlayacak

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 13:02, Güncelleme: 20.04.2024 - 12:41
 

Minikler ’23 Nisan’ı Çakırlar Korusu’nda kutlayacak

Minikler ’23 Nisan’ı Çakırlar Korusu’nda kutlayacak

Samsun Atakum Belediyesi’nin Çakırlar Korusu’nda düzenleyeceği 23 Nisan etkinliğinde çocuklar, doğal güzelliklerle iç içe bir bayram coşkusu yaşayacak.Atakum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden özel etkinliklerle kutluyor. İncesu Mahallesi’nde bulunan Çakırlar Korusu Tesisi’nde düzenlenecek programda minikler, eşsiz manzara eşliğinde bayramlarını kutlayacak.Atakum Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarını tamamlayarak tesisi; 23 Nisan kutlamalarına hazır hale getirdi. Miniklerin etkinlikleri için özel olarak düzenlenen parklar, spor alanları ve kafeler; Atatürk resimleri ile bayraklarla süslendi.Kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilecek tören, 23 Nisan Salı günü saat 13.00’te başlayacak. Minikleri, oyun atölyelerinden boyama etkinliklerine ve sürpriz aktivitelere kadar çok renkli bir program bekliyor. Eğlenceli gösteriler ve 23 Nisan şarkılarının da yer aldığı program, saat 18.00’de sona erecek.Başkan Türkel’den davetEtkinlik için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Atakum’a bahar kutlamalarla geldi. TBMM’mizin 104. kuruluş yıldönümü ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için tüm halkımızı Çakırlar Korusu’na davet ediyorum” dedi.
Minikler ’23 Nisan’ı Çakırlar Korusu’nda kutlayacak
Samsun Atakum Belediyesi’nin Çakırlar Korusu’nda düzenleyeceği 23 Nisan etkinliğinde çocuklar, doğal güzelliklerle iç içe bir bayram coşkusu yaşayacak.
Atakum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden özel etkinliklerle kutluyor. İncesu Mahallesi’nde bulunan Çakırlar Korusu Tesisi’nde düzenlenecek programda minikler, eşsiz manzara eşliğinde bayramlarını kutlayacak.
Atakum Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarını tamamlayarak tesisi; 23 Nisan kutlamalarına hazır hale getirdi. Miniklerin etkinlikleri için özel olarak düzenlenen parklar, spor alanları ve kafeler; Atatürk resimleri ile bayraklarla süslendi.
Kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilecek tören, 23 Nisan Salı günü saat 13.00’te başlayacak. Minikleri, oyun atölyelerinden boyama etkinliklerine ve sürpriz aktivitelere kadar çok renkli bir program bekliyor. Eğlenceli gösteriler ve 23 Nisan şarkılarının da yer aldığı program, saat 18.00’de sona erecek.

Başkan Türkel’den davet
Etkinlik için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Atakum’a bahar kutlamalarla geldi. TBMM’mizin 104. kuruluş yıldönümü ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için tüm halkımızı Çakırlar Korusu’na davet ediyorum” dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.