pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mibro yeni akıllı saatini tanıttı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2024 - 16:31, Güncelleme: 15.04.2024 - 16:10
 

Mibro yeni akıllı saatini tanıttı

Mibro yeni akıllı saatini tanıttı

Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’u tanıttı.ZhenShi Information Technology şirketinin bir markası olan Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’un lansmanını gerçekleştirdi. Cihaz, stil, işlevsellik özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazda, yoğun dış mekan aydınlatması altında ekranın kristal netliğinde kalmasını sağlayan yüksek parlaklığa sahip, 1000nit AMOLED ekran yer alıyor. Bu özellik, gözleri yormadan veya gölge arama zahmetine girmeden egzersiz durumlarını gerçek zamanlı izlemek isteyen sporcular için öne çıkıyor.
Mibro yeni akıllı saatini tanıttı
Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’u tanıttı.
ZhenShi Information Technology şirketinin bir markası olan Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’un lansmanını gerçekleştirdi. Cihaz, stil, işlevsellik özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazda, yoğun dış mekan aydınlatması altında ekranın kristal netliğinde kalmasını sağlayan yüksek parlaklığa sahip, 1000nit AMOLED ekran yer alıyor. Bu özellik, gözleri yormadan veya gölge arama zahmetine girmeden egzersiz durumlarını gerçek zamanlı izlemek isteyen sporcular için öne çıkıyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.