pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 20:00, Güncelleme: 08.05.2024 - 19:56
 

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından müzik dinletisi yapıldı. Program, öğrenciler tarafından sahnelenen “Sağlıkta Şiddet” isimli gösteri ve “Ameliyat” isimli tiyatro oyunu ile sona erdi.
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından müzik dinletisi yapıldı. Program, öğrenciler tarafından sahnelenen “Sağlıkta Şiddet” isimli gösteri ve “Ameliyat” isimli tiyatro oyunu ile sona erdi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.