pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mauro Icardi, Muşlu öğrencileri paylaştı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 11:34, Güncelleme: 24.04.2024 - 10:59
 

Mauro Icardi, Muşlu öğrencileri paylaştı

Mauro Icardi, Muşlu öğrencileri paylaştı

Galatasaray’ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Muşlu çocukların 23 Nisan etkinliğini paylaştıGalatasaray’ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Icardi paylaşımında Muş’un Kepenek İlkokulu öğrencilerinin 23 Nisan etkinliğine de yer verdi.Icardi, merkeze bağlı Kepenek İlkokulu öğrencilerinin Galatasaray formasıyla yaptığı etkinliğin videosunu "Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları" başlığıyla paylaştı.
Mauro Icardi, Muşlu öğrencileri paylaştı
Galatasaray’ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Muşlu çocukların 23 Nisan etkinliğini paylaştı
Galatasaray’ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Icardi paylaşımında Muş’un Kepenek İlkokulu öğrencilerinin 23 Nisan etkinliğine de yer verdi.
Icardi, merkeze bağlı Kepenek İlkokulu öğrencilerinin Galatasaray formasıyla yaptığı etkinliğin videosunu "Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları" başlığıyla paylaştı.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.