pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:17
 

Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç

Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç

Manisaspor U18 Takımı Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında rakibini 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.Manisaspor U18 Takımı, İzmir’de oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında Uşak temsilcisi Turan İdman Yurdu Spor Kulübü U18 takımını 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşayan Manisaspor’un gençleri turnuvadaki bir sonraki maçında 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da İzmir Atatürk Stadı 2 Nolu sahada Aydın Yıldız Spor ile karşılaşacak.
Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç
Manisaspor U18 Takımı Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında rakibini 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.
Manisaspor U18 Takımı, İzmir’de oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında Uşak temsilcisi Turan İdman Yurdu Spor Kulübü U18 takımını 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşayan Manisaspor’un gençleri turnuvadaki bir sonraki maçında 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da İzmir Atatürk Stadı 2 Nolu sahada Aydın Yıldız Spor ile karşılaşacak.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.