pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Manisa’da okul sporları artistik cimnastik il birinciliği yarışmaları yapıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 13:00, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:52
 

Manisa’da okul sporları artistik cimnastik il birinciliği yarışmaları yapıldı

Manisa’da okul sporları artistik cimnastik il birinciliği yarışmaları yapıldı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı.Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkek İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan yarışmalara 378 sporcu, 8 farklı kategoride yarışarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları İl Tertip Komitesi, Hakemler ve Antrenörler tarafından verildi. Dereceye giren okullar ve sporcular grup müsabakalarında Manisa’yı temsil edecek.
Manisa’da okul sporları artistik cimnastik il birinciliği yarışmaları yapıldı
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkek İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan yarışmalara 378 sporcu, 8 farklı kategoride yarışarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.
Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları İl Tertip Komitesi, Hakemler ve Antrenörler tarafından verildi. Dereceye giren okullar ve sporcular grup müsabakalarında Manisa’yı temsil edecek.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.