pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lapseki’de zincir marketler denetlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 15:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 15:28
 

Lapseki’de zincir marketler denetlendi

Lapseki’de zincir marketler denetlendi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri tarafından süpermarket, zincir marketlerde raf ve kasa fiyatı kontrolü ile son tüketim tarihi denetimleri yapıldı.Lapseki Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren süpermarket, zincir marketlerde raf ve kasa fiyatı kontrolü ile son tüketim tarihiyle ilgili denetim yapıldı. Denetimlerde, ürünlerin etiketsiz satılması ile son tüketim tarihi geçmiş ürün satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere birçok ürün çeşidinde zabıta ekiplerce kontrolleri yapıldı.
Lapseki’de zincir marketler denetlendi
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri tarafından süpermarket, zincir marketlerde raf ve kasa fiyatı kontrolü ile son tüketim tarihi denetimleri yapıldı.
Lapseki Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren süpermarket, zincir marketlerde raf ve kasa fiyatı kontrolü ile son tüketim tarihiyle ilgili denetim yapıldı. Denetimlerde, ürünlerin etiketsiz satılması ile son tüketim tarihi geçmiş ürün satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere birçok ürün çeşidinde zabıta ekiplerce kontrolleri yapıldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.