pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 19:01, Güncelleme: 08.05.2024 - 18:36
 

Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat

Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat

Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toprak, Kuzey Makedonya vatandaşlığı için belgeleri hazır olanları davet etti.Kuzey Makedonya’nın vatandaşlık yasasında yaptığı değişiklikle Türkiye’ye göç edenlere de vatandaşlık hakkı tanındığını belirten Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toprak, çağrıda bulundu. Toprak, "Kuzey Makedonya İstanbul Başkonsolosu İdris Fazlıoski, Vekil Konsolos İlyas Feta ve konsolosluk teknik sekreteri Sevim Gültekin, çifte vatandaşlık dosyaları hazır olanları almak ve istişarelerde bulunmak için derneğimize ziyarette bulunacaklar. Ellerinde başvuru dosyaları hazır olan ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da derneğimizde olmaları gerekmektedir" dedi.
Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat
Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toprak, Kuzey Makedonya vatandaşlığı için belgeleri hazır olanları davet etti.
Kuzey Makedonya’nın vatandaşlık yasasında yaptığı değişiklikle Türkiye’ye göç edenlere de vatandaşlık hakkı tanındığını belirten Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toprak, çağrıda bulundu. Toprak, "Kuzey Makedonya İstanbul Başkonsolosu İdris Fazlıoski, Vekil Konsolos İlyas Feta ve konsolosluk teknik sekreteri Sevim Gültekin, çifte vatandaşlık dosyaları hazır olanları almak ve istişarelerde bulunmak için derneğimize ziyarette bulunacaklar. Ellerinde başvuru dosyaları hazır olan ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da derneğimizde olmaları gerekmektedir" dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.