pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kütahya’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 10:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:07
 

Kütahya’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Kütahya’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Kütahya’da bir iş yerinin önünden çanta içerisinde bulunan 3 bilezik, kimlik ve çeşitli malzemeleri çalan 2 hırsızlık zanlısı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Kütahya Paşamsultan Mahallesinde faaliyet gösteren işyeri önünde Ş.Ç. (47) isimli şahsa ait çanta çalınmış ve hırsızlar kayıplara karışmışlardı.Çanta içerisinden 3 adet bilezik, kimlik ve çeşitli malzemelerin çalınması olayının şüphelileri V.Ç. (20) ve C.E. (17) polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kütahya’da 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı
Kütahya’da bir iş yerinin önünden çanta içerisinde bulunan 3 bilezik, kimlik ve çeşitli malzemeleri çalan 2 hırsızlık zanlısı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kütahya Paşamsultan Mahallesinde faaliyet gösteren işyeri önünde Ş.Ç. (47) isimli şahsa ait çanta çalınmış ve hırsızlar kayıplara karışmışlardı.
Çanta içerisinden 3 adet bilezik, kimlik ve çeşitli malzemelerin çalınması olayının şüphelileri V.Ç. (20) ve C.E. (17) polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.
Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.