pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kütahya Tarım Fuarı 9-12 Mayıs tarihlerinde açılıyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 14:00, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:50
 

Kütahya Tarım Fuarı 9-12 Mayıs tarihlerinde açılıyor

Kütahya Tarım Fuarı 9-12 Mayıs tarihlerinde açılıyor

Kütahya 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarının bu yıl 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda açılacağı bildirildi.Konuyla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Tarımın ve hayvancılığın yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, geniş ürün yelpazesi, interaktif seminerler ve özel etkinliklerle dolu dört gün boyunca sektördeki en son gelişmeleri keşfetme şansını yakalayacaklar. 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda gerçekleşecek bu heyecan verici etkinliğe tüm halkımıza duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Kütahya Tarım Fuarı 9-12 Mayıs tarihlerinde açılıyor
Kütahya 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarının bu yıl 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda açılacağı bildirildi.
Konuyla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Tarımın ve hayvancılığın yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, geniş ürün yelpazesi, interaktif seminerler ve özel etkinliklerle dolu dört gün boyunca sektördeki en son gelişmeleri keşfetme şansını yakalayacaklar. 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı’nda gerçekleşecek bu heyecan verici etkinliğe tüm halkımıza duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.