pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar bağışlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 13:31, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:20
 

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar bağışlandı

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar bağışlandı

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne bir hayırsever tarafından yeni tıbbi cihazlar bağışlandı.Kuşadası Devlet Hastanesi’ne sağlık hizmetlerine daha iyi hizmet vermek için, hastane envanterine yeni tıbbi cihazlar daha eklendi. Fadime Akkoyun hanımefendi tarafından EKG birimine 1 Adet EKG cihazı, 4 adet tansiyon ölçer cihazı bağışlandı. Kuşadası Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, "Bağışlarından dolayı Fadime Akkoyun hanımefendiye çok teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.
Kuşadası Devlet Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar bağışlandı
Kuşadası Devlet Hastanesi’ne bir hayırsever tarafından yeni tıbbi cihazlar bağışlandı.

Kuşadası Devlet Hastanesi’ne sağlık hizmetlerine daha iyi hizmet vermek için, hastane envanterine yeni tıbbi cihazlar daha eklendi. Fadime Akkoyun hanımefendi tarafından EKG birimine 1 Adet EKG cihazı, 4 adet tansiyon ölçer cihazı bağışlandı. Kuşadası Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, "Bağışlarından dolayı Fadime Akkoyun hanımefendiye çok teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.