pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurusıkı tabanca ateş aldı, 2 çocuk yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2024 - 23:32, Güncelleme: 18.03.2024 - 23:07
 

Kurusıkı tabanca ateş aldı, 2 çocuk yaralandı

Kurusıkı tabanca ateş aldı, 2 çocuk yaralandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kurusıkı tabanca ile oynayan 2 çocuk, tabancanın ateş alması sonucunda yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yavuzlar Mahallesi İmar Sokak’ta iddiaya göre kurusıkı tabanca ile oynayan C.A. (16) ve O.D. (16), silahın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kurusıkı tabanca ateş aldı, 2 çocuk yaralandı
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kurusıkı tabanca ile oynayan 2 çocuk, tabancanın ateş alması sonucunda yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yavuzlar Mahallesi İmar Sokak’ta iddiaya göre kurusıkı tabanca ile oynayan C.A. (16) ve O.D. (16), silahın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.