pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 11:34, Güncelleme: 19.04.2024 - 11:00
 

Küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu

Küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu.Gölpazarı’nda bulunan bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Olayla ilgili açıklama yapan Gölpazarı Kaymakamlığı, "Yangın şaka değildir. Havaların mevsim normallerinin üstünde gitmesi, ilçemizde ormanların fazla olması nedeni ile bahçe ve tarla temizliğinde ateş yakılmaması önemle rica olunur’’ ifadeleri kullanılarak vatandaşlara uyarıda bulundu.
Küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde küçük bir dikkatsizlik sonucu çıkan orman yangını korkuttu.
Gölpazarı’nda bulunan bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Olayla ilgili açıklama yapan Gölpazarı Kaymakamlığı, "Yangın şaka değildir. Havaların mevsim normallerinin üstünde gitmesi, ilçemizde ormanların fazla olması nedeni ile bahçe ve tarla temizliğinde ateş yakılmaması önemle rica olunur’’ ifadeleri kullanılarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.