pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kozan’da uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 10:04, Güncelleme: 24.04.2024 - 09:33
 

Kozan’da uyuşturucu operasyonu

Kozan’da uyuşturucu operasyonu

Adana’nın Kozan ilçesinde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Tufanpaşa Mahallesinde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Polis belirlenen adrese bilgi üzerine baskın yaptı. Yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, E. E. isimli bir şahsa uyuşturucu içmekten dolayı E.Y. ve S.G.’ye ise uyuşturucu satmaktan işlem yapıldı. Evde yapılan aramada 947 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Kozan’da uyuşturucu operasyonu
Adana’nın Kozan ilçesinde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Tufanpaşa Mahallesinde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Polis belirlenen adrese bilgi üzerine baskın yaptı. Yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, E. E. isimli bir şahsa uyuşturucu içmekten dolayı E.Y. ve S.G.’ye ise uyuşturucu satmaktan işlem yapıldı. Evde yapılan aramada 947 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.