pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köyceğizli miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 17:00, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:57
 

Köyceğizli miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması

Köyceğizli miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Köyceğiz Anaokulunda eğitim gören minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde minikler, şarkılar eşliğinde dans ederek dünyada kendilerine armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı. Öğretmen ve veliler de miniklerin heyecanını paylaştı. Anneler erkek çocuklarıyla, babalar kız çocuklarıyla dans gösterileri gerçekleştirdiler. Etkinlikler veliler tarafından da büyük beğeni topladı. Veliler etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Köyceğizli miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Köyceğiz Anaokulunda eğitim gören minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde minikler, şarkılar eşliğinde dans ederek dünyada kendilerine armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı. Öğretmen ve veliler de miniklerin heyecanını paylaştı. Anneler erkek çocuklarıyla, babalar kız çocuklarıyla dans gösterileri gerçekleştirdiler. Etkinlikler veliler tarafından da büyük beğeni topladı. Veliler etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.