pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köyceğiz’de 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 15:33, Güncelleme: 18.04.2024 - 15:06
 

Köyceğiz’de 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Köyceğiz’de 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde müstehcen yayınlar ve tehdit suçlarından 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Hakkında “müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak ve birden fazla kişi tarafından birlikte tehdit” suçlarından 10 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan E.S. (53) isimli şahıs Köyceğiz ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı. E.S. isimli şahıs tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Köyceğiz’de 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde müstehcen yayınlar ve tehdit suçlarından 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Hakkında “müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak ve birden fazla kişi tarafından birlikte tehdit” suçlarından 10 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan E.S. (53) isimli şahıs Köyceğiz ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı. E.S. isimli şahıs tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.